plaatje

  :: ervaringen

Ook als moeder, of in je omgeving iets meegemaakt, waarbij er sprake is van huiselijk geweld, maar waarbij er toch omgangsregelingen en/of tweehoofdig ouderlijk gezag is opgelegd? Help jezelf en anderen door het hier te melden of op eerdere bijdragen te reageren. Vanwege de overweldigende hoeveelheid berichten, vragen wij je wel met het volgende rekening te houden:

  • geef bij naam een (voor je ex) onherkenbaar pseudoniem op dat nog niet in gebruik is op deze pagina [Control-F!]. Kies a.u.b. niets meer met 'mama' of 'moeder' erin, want daar zijn al veel van en dat schept verwarring.
  • geef bij emailadres een geldig emailadres op dat je ook regelmatig checkt, anders kunnen we geen contact met je opnemen (we garanderen strikte geheimhouding van je gegevens)
  • denk niet: ‘ik heb ongeveer hetzelfde beleefd, dus dat hoef ik niet op te schrijven’. Het is juist van groot belang dat je opschrijft waar je mee te maken hebt, zodat andere vrouwen merken dat ze niet alleen staan en de buitenwereld kan zien dat deze problemen veel meer voorkomen dan men denkt.
  • je hoeft in je bijdrage niet in details [de data van je rechtzaak e.d.] te treden, maar wees wel precies in omschrijving van je problemen: bijvoorbeeld of gaat het om geestelijk of fysiek geweld, tegen jou en/of je kinderen en wat voor soort omgangsregeling je hebt.
  • we beoordelen de inzendingen voordat we plaatsen. Dat gaat soms snel, maar kan soms ook wel een dag of wat duren. Mocht het even duren, dan komt dat eerder doordat we te emotioneel bij de problematiek betrokken zijn, dan dat we niet in je bijdrage geïnteresseerd zouden zijn.
    En mocht je denken: "wat een problemen hier; eigenlijk valt het bij mij nog wel mee", dan kun je wel een bijdrage sturen, maar is de kans klein dat we 'm plaatsen. Voor de statistieken: we plaatsen momenteel ongeveer 1 op de 5 opgestuurde bijdragen.

Stuur een eigen bijdrage in!


:: FinanciŽle wegwerpvader :: zaterdag 6 juli 2013 :: 22:55 permalink


Geachte "fatherkillers",

Aangezien ik ťťn van de honderdduizenden/miljoenen slachtoffers van jullie ben zal mijn reactie wel niet geplaatst worden. Tenslotte is de waarheid hard en uiteraard voor (haatdragende)vrouwen niet verteerbaar. Jullie verhalen zijn tranentrekkend en zeer waarschijnlijk van a tot z gelogen. De waarheid is in Nederland dat mannen tot op het bot geterroriseerd worden door vrouwen waarbij machtswellust en geldzucht de drijfveer zijn. Van gelijkwaardigheid is geen enkele sprake. Helaas zijn vrouwen vele malen intelligenter dan mannen die dit (nog steeds) lijdzaam ondergaan. Het belangrijkste machtsmiddel zijn de kind(soldaten) die zoals te doen gebruikelijk door de "moeder" volkomen geÔndoctrineerd "niets" meer met hun vader te maken willen hebben. Vaders die uiteraard wel goed genoeg waren om hun gehele leven te financieren. Daarnaast heeft de man natuurlijk "altijd de kinderen verwaarloosd, misbruikt en zich uiteraard vergrepen aan de vrouw". De doctrine van dit matriarchale systeem voltrekt zich nu al vele decennia als een etterend kankergezwel door deze maatschappij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gehersenspoelde nazaten van deze (dubbel X-chromosomale) terroristen zich diepgeworteld hebben in diverse instanties in deze maatschappij w.o. de Raad Voor De Kindermishandeling, BJZ, politie en justitie, scholen, kinderopvangcentra en legers (ortho)pedagogen etc. waarbij zij eendrachtig samenwerken in het in stand houden van het man/vaderbeeld en het plegen van "vadermoord". Van tijd tot tijd staat er weer eens een vader op die durft te strijden tot de dood er opvolgt, hetgeen uiteraard het bestaande beeld "bevestigd".
Het wordt dan ook hoog tijd dat mannen zichzelf beschermen tegen deze terreur. Hiervoor zijn verschillende oplossingen. Het afnemen van alle kinderen direct na de geboorte en de "moeder" tenminste 8 jaar laten betalen en "dood" treiteren met haar kind, waarbij het kind volledig geÔndoctineerd en vervreemd wordt van de moeder is denk ik wel de meest effectieve. Tenslotte is dit exact dezelfde tactiek die de "moeder" nu ook volgt en deze blijkt zeer effectief. Aangezien ik geloof in het oud-testamentische "oog om oog, tand om tand" geniet deze methode de voorkeur. Indien de "moeder" daarna nog steeds probeert vaders hun kinderen te onthouden is standrechtelijke executie het overwegen waard.
Ik heb na 7 jaar terreur voldoende ervaring met vrouwen en hun geldzucht en machtsmisbruik. Alles heeft hierin de revu gepasseerd, diefstal, valse aangiften, negeren afspraken over omgang, pogingen om mij uit de ouderlijke macht te zetten, negeren door "moeder" van KG-uitspraak om omgang te hervatten, liegende politieambtenaren, liegende RvdKindermishandelingcriminelen, gillende OM-keukenmeiden, zelfs een taakstraf wegens het "vermeend" verwonden van een corrupte politieambtenaar die mij wilde aanhouden na een valse aangifte. En dat terwijl ik hiervoor slechts 1 parkeerboete had in 40 jaar en 25 jaar een goede baan bij dezelfde firma heb. Het prototype slachtoffer dus want een echte vent maakt korte metten met dit soort aangelegenheden. Er is helaas maar 1 conclusie. Jullie zijn (bijna) allemaal hetzelfde en moeten gestopt worden. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Ik heb inmiddels alle giften aan kindvriendelijke instanties gestopt, alsmede alle giften aan instanties waarbij vrouwen ook meeprofiteren. De rest van mijn leven zal ik alles doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt om te voorkomen dat mannen ten prooi zullen vallen aan deze terreur. Dus dames "be ware".
Trouwens, Ik ben nog op zoek naar een lieve, trouwe, onbaatzuchtige en niet machtswellustige en geldzuchtige vrouw ......... weinig kans he .......0.00000000000000000000?%

Met vriendelijke groet,
FinanciŽle wegwerpvader
reageer

 

Naam:
Geldig emailadres:
Mijn bijdrage:
Schrijf over:captcha!