Belactie troontelefoonGeplaatst: 19-09-2007 14:23

Bezorgde Moeders hebben via email opgeroepen om op Prinsjesdag Kamerleden van de SP bellen om vragen te stellen via hun traditionele troontelefoon. Een behoorlijk aantal moeders, maar ook bezorgde opa's en oma's hebben gebeld met wisselend succes.

Een bezorgde oma kreeg f4j-lid Harry van Bommel aan de lijn, die het advies gaf om zoveel mogelijk met bewijzen naar de rechters te stappen en te blijven vechten voor onze misbruikte en mishandelde kinderen - rechters die vervolgens moeders niet geloven, mede dankzij het gelobby van dezelfde f4j. De webmoeder zelf sprak een zeer pinnige Arda Gerkens die uitriep dat we bij haar aan het verkeerde adres waren, want haar vader had twee van zijn kinderen nooit meer mogen zien. Alsof het daarom niet erg is dat andere vaders, die wel de kans krijgen om hun kinderen te zien, ze vervolgens blijven misbruiken en mishandelen.

Kom nou toch, SP, waar lijkt dit op? Zijn we nu echt bij jullie aan het verkeerde adres?

Gelukkig werden sommigen van ons ook te woord gestaan door zeer ijverige en vriendelijke fractiemedewerkers die plechtig beloofden het aan verschillende kamerleden voor te leggen, laten we daar dan onze hoop op vestigen.

Iedereen die heeft meegedaan, dank voor de inzet!

Terug naar nieuwsoverzicht